GELİN SAÇI MODELLERİ

Düğünlerin vazgeçilmez tarihleri, yaz ayları. Bu yaz düğününüz varsa hiç kuşkusuz şu aralar internette en sık bakındığınız şey gelin saçı modelleri olmalı. Her şeyin kusursuz olmasını istediğiniz bu özel günde gözler sadece sizin üzerinizde olacağından doğal olarak her detayın mükemmel olmasını istiyorsunuz.
O gece ile ilgili herkesin bir fikri olacaktır ama öncelik sadece ve her zaman sizin fikriniz olmalıdır, unutmayın.
Gelin saçınızın modeline karar verirken saçınızın uzunluğu, gelinlik modeliniz, yüz tipiniz, duvağınız önemli olacaktır. Ne kadar çok saç modeli araştırırsanız o kadar çok fikriniz olacaktır. Artık neredeyse her saç tipi için pek çok çözüm önerileri ve seçenek vardır. Saçınızı süsleyecek çok şık ve zarif aksesuarlardan, kısa saçınızı o gece için uzatmanızı sağlayacak postişlere kadar pek çok seçenek sizi bekliyor.
Henüz  nasıl bir model yaptıracağınıza karar veremediyseniz, aşağıdaki saç modellerine göz atmanızı öneririm.

TOPUZ SAÇ MODELLERİ
Düğün gecesinde rahat etmek isteyenler, boyun ve göğüs dekoltesine ön plana çıkarmak isteyenlerin vazgeçilmez tercihi olmalı, topuz modelleri.

AÇIK SAÇ MODELLERİ:
Kır düğünü tercih edenler, saçına güvenenler, daha doğal olmayı tercih eden gelinler açık saç modellerini tercih edebilir. Bu saç modellerini çeşitli taç ve aksesuarlarla zenginleştirmeniz mümkün. Sizler için derlediğim birkaç saç modelini aşağıda bulabilirsiniz.


















YARIM TOPUZ SAÇ MODELLERİ
Uzun saçınızı tamamen açık bırakmak istemiyorsanız aşağıdaki saç modellerine göz atmanızı öneririm.










Hangi modeli seçerseniz seçin, unutmayın beyazlar içinde en güzel zaten siz olacaksınız. Ancak
seçtiğiniz modelden emin olmak için kuaförünüzde gelin saçı provası yaptırmak size önemli ipuçları verecektir. Mutlaka saç ve makyaj provası yaptırmanızı tavsiye ederim. Şimdiden mutluluklar.

Yorumlar